Acasa Despre Construct Intelligence Ajutor Contact Comanda online
sau suna la 0264 430013
Cumpara inteligent!

Studiul pietei si a jucatorilor de pe piata sistemelor de usi industriale

Studiul pietei si a jucatorilor de pe piata sistemelor de usi industriale

Cele mai multe lucrari abordate sunt in Transilvania… unde 1 din 3 firme se bat sa castige proiecte si noi contracte.
Desigur, o la fel de mare parte a firmelor se bat la nivel de intreaga tara.
Moldova, pare cea mai putin “calcata” zona a tarii in ceea ce priveste interesul manifestat de firmele de porti industriale.
Analizand evolutia numarului de santiere industriale din cea mai mare baza de date cu santiere din Romania, se pare ca zona de Sud este supraestimata si este incorect aleasa de multe firme din domeniu… aici inregistranduse cea mai mare scadere a numarului de noi santiere industriale.
De asemenea, Moldova este o zona putin acoperita dar in care, chiar si in criza, santierele industriale se inmultesc. Firmele de porti industriale, ar trebui sa acopere aceste zone mai bine. Aflati din studiul usilor industriale de ce.

Mai mult de jumatate din firmele din domeniu estimeaza o crestere a pietei in 2011. Totusi evolutia firmelor este diferita in functie de statutul lor. De exemplu, producatorii de usi industriale au inregistrat in mai mare proportie cresteri ale vanzarilor lor si sunt si mult mai optimiste decat dealerii si importatorii de usi industriale.

Interesant este ca cei care oferteaza mai des la halele de productie/depozitare sunt mult mai optimisti decat cei care oferteaza la alte tipuri de santiere. In plus ei au inregistrat cresteri ale cifrelor de afaceri in 2010.

Newsletter Construct Intelligence
Pentru a primi cele mai proaspete stiri saptamanale despre Construct Intelligence trimiteti-ne adresa dumneavoastra de email.
Despre IBC:

Munceste inteligent. Afla totul despre piata in care activezi.

Tine-te la curent cu cele mai noi trenduri de piata. Citeste doar stirile relevante, cifrele si statisticile [...]

Magazin virtual | Magazin online
RSS