Acasa Despre Construct Intelligence Ajutor Contact Comanda online
sau suna la 0264 430013
Cumpara inteligent!

Alege categorie

Sondaj

Daca ati fi seful celei mai mari firme de constructii din Romania, ce ati face?

Stiri

Vezi toate stirile

TOP 100 Montatori de Instalatii 2012

Cod analiza:242
Tags: 2012 , top , 100 , instalatii , executanti , montatori , instalfocus Asistenta online: clienti@ibc-shop.ro Pret (fara TVA): 200,00 RON

EUR 45,40
Comanda aici

Descriere produs

Cine sunt cei mai MARI si activi montatori de instalatii din Romania? Cum vad ei evolutia pietei in 2012 si cum s-au descurcat fata de 2010? In luna decembrie 2011 Instal Focus lansat cel mai asteptat TOP al industriei TOP 100 Montatori Instalatii. Dupa indelungi cercetari si chestionare aplicate, a reiesit clasamentul colosilor care realizeaza instalatiile cladirilor. Datele aflate sunt: -numele celor 100 de firme de top -proiectele in care au fost si sunt implicate in 2011-2012 -top 10 firme pe lucrari de instalatii electrice -top 10 firme pe lucrari de instalatii tip HVAC si incalzire -cele mai mari cresteri si cele mai mari caderi Plus multe alte informatii valoroase despre mersul pietei instalatiilor din perspectiva celor mai importante firme din domeniu.
Voteaza analiza sau Adauga comentariu
Newsletter Construct Intelligence
Pentru a primi cele mai proaspete stiri saptamanale despre Construct Intelligence trimiteti-ne adresa dumneavoastra de email.
Despre IBC:

Munceste inteligent. Afla totul despre piata in care activezi.

Tine-te la curent cu cele mai noi trenduri de piata. Citeste doar stirile relevante, cifrele si statisticile [...]

Magazin virtual | Magazin online
RSS