Acasa Despre Construct Intelligence Ajutor Contact Comanda online
sau suna la 0264 430013
Cumpara inteligent!

S-a lansat primul Raport al Pietei Panourilor Solare din Romania

S-a lansat primul Raport al Pietei Panourilor Solare din Romania

In perioada martie-mai 2011, 86 de firme au fost intervievate si astfel s-a realizat inclusiv un Top al principalilor jucatori din piata, inclusiv cu cotele de piata. Printre cei care apar sunt firme precum: Viessman, Ferroli, Romstal, Ora Cinci, Bosch, Secpral, Solaro, etc.

Mai mult, apar si firme importatoare noi, care care pot schimba in viitor impartirea “placintei”: Bramac, Velux, Rehau – firme care pana acum activau pe alte segmente si se orienteaza si inspre piata panourilor solare.

 

In Romania, aceasta piata este inca una tanara si nesedimentata, lucru care reprezinta un pericol pentru jucatorii actuali: pozitia acestora poate fi oricand detronata, daca strategia lor pentru 2011 si 2012 nu ia in calcul niste elemente de pozitionare corecta, precum atacarea de noi piete, beneficii diverse pe care altii le ofera, ofensiva mai clara si detasarea in ochii cumparatorilor. Insa toate aceste elemente pot fi descoperite specific in Raportul Jucatorilor si al Pietei Panourilor Solare, al carei descriere si Cuprins poate fi studiat aici.

Newsletter Construct Intelligence
Pentru a primi cele mai proaspete stiri saptamanale despre Construct Intelligence trimiteti-ne adresa dumneavoastra de email.
Despre IBC:

Munceste inteligent. Afla totul despre piata in care activezi.

Tine-te la curent cu cele mai noi trenduri de piata. Citeste doar stirile relevante, cifrele si statisticile [...]

Magazin virtual | Magazin online
RSS