Acasa Despre Construct Intelligence Ajutor Contact Comanda online
sau suna la 0264 430013
Cumpara inteligent!

Lorem Ipsum este pur şi simplu fals textul de imprimare şi typesetting industrie. Lorem Ipsum a fost industriei standard fictiv textul încă din 1500S, în momentul când un necunoscut imprimantă a luat o galeră de tip scrambled şi-l pentru a face un tip exemplar de carte. Aceasta nu numai că a supravieţuit cinci secole, dar, de asemenea, în salt electronic typesetting, rămas în esenţă neschimbată. A fost popularised în anii 1960 cu lansarea Letraset foi care conţin pasaje Lorem Ipsum, şi, mai recent, cu desktop publishing software ca Aldus PageMaker inclusiv versiuni de Lorem Ipsum.

 

De la ce provine?

Contrar a popular convingeri, Lorem Ipsum nu este pur şi simplu aleator de tip text. Are rădăcini într-o bucată de literatură clasică latină de la 45 BC, făcând-o peste 2000 de ani. Richard McClintock, un profesor de latină la colegiul Hampden-Sydney din Virginia, a analizat până una dintre cele mai obscure Latin words, consectetur, de la un Lorem Ipsum trecere, şi trecerea prin citează din cuvântul în literatura clasică, a descoperit mare sursă. Lorem Ipsum provine din secţiunile 1.10.32 şi 1.10.33 din "de Finibus Bonorum et Malorum" (extreme de bine şi rău) de Cicero, în scris, în 45 î.Hr.. Aceasta carte este un tratat despre teoria de etică, foarte popular în timpul Renasterii. Prima linie a Lorem Ipsum, "Lorem ipsum dolor sit amet ..", provine de la o linie de la pct. 1.10.32.

Standardul bucată de Lorem Ipsum folosit deoarece 1500S este reprodus de mai jos pentru cei interesaţi. Secţiunile 1.10.32 şi 1.10.33 din "de Finibus Bonorum et Malorum" de Cicero sunt, de asemenea, reproduse în forma lor exactă original, însoţit de engleză de la versiuni 1914 traducere de H. Rackham.

 

De ce il folosim?

 Este un timp stabilit faptul că un cititor va fi distras de lizibil conţinutul unei pagini atunci când se uită la aspectul său. Ideea de a folosi Lorem Ipsum este că are o mai mult sau mai puţin normală de distribuţie de litere, spre deosebire de utilizarea "Continut aici, conţinut de aici", făcând-o să arate ca de citit engleză. Multe desktop publishing pachete şi pagină de web editori acum utilizare Lorem Ipsum lor implicit ca model de text, şi o căutare pentru "lorem ipsum" va dezvălui mai multe site-uri in copilarie. Diferite versiuni au evoluat de-a lungul anilor, uneori de accident, uneori pe scop (injectat umor şi similare).

Există mai multe variante de treceri de Lorem Ipsum disponibile, dar majoritatea au suferit unele modificări în forma, de injectat umor, randomizat sau cuvinte care nu arata chiar uşor de crezut. Dacă aveţi de gând să folosiţi un pasaj de Lorem Ipsum, aveţi nevoie pentru a fi sigur că nu este nimic jenant ascunse în mijlocul de text. Toate Lorem Ipsum generatoare de pe Internet, au tendinţa de a repeta predefinite bucăţi, după cum este necesar, efectuarea acestei primele adevărat generator de pe Internet. Se utilizează un dicţionar de peste 200 de latină cuvinte, împreună cu o mână de model teză structuri, pentru a genera Lorem Ipsum care arată rezonabil. Generate de Lorem Ipsum este, prin urmare, întotdeauna gratuit de la repetiţie, injectat umor, sau non-caracteristice cuvinte etc.
Newsletter Construct Intelligence
Pentru a primi cele mai proaspete stiri saptamanale despre Construct Intelligence trimiteti-ne adresa dumneavoastra de email.
Despre IBC:

Munceste inteligent. Afla totul despre piata in care activezi.

Tine-te la curent cu cele mai noi trenduri de piata. Citeste doar stirile relevante, cifrele si statisticile [...]

Magazin virtual | Magazin online
RSS